vorming en toerusting

Hits: 14456

met hart en ziel geloven

Onder deze noemer biedt de wijkgemeente ook dit seizoen een aantal gespreksgroepen en -avonden aan. Meer informatie over deze groepen en de overige toerustingsavonden vindt u hieronder.

Gespreksgroep 30+

Maandelijks komen we bij elkaar en bespreken we een thema of Bijbelgedeelte. Ook meeleven met elkaar vinden we belangrijk. Onze eerste avond is maandag 16 september.

Meer informatie bij Erna Minor: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gespreksgroep plus

Elke tweede zondag van de maand komen we ’s avonds om 20 uur bij elkaar in de Regenboog. Om beurten houden we een inleiding. In de veertigdagentijd eten we door de weeks ’s avonds soep met elkaar en bespreken we na aanleiding van een kalender of boekje wat ons bezig houdt in de veertigdagentijd. 
Contactpersoon Henk Eendebak:

 

Gebedsgroep

Lange tijd was er in onze wijkgemeente een gebedsgroep. Nu is er een initiatief om opnieuw een gebedsgroep op te starten. Het is de bedoeling om eenmaal in de twee weken bij elkaar te komen op donderdagavond, 19.30-20.30 uur, in de Regenboog.

We zingen samen enkele liederen, lezen een Bijbelgedeelte en doen voorbeden voor onze gemeente, onze voorganger, de kerkenraad, jongerenwerk, het pastoraat, de zieken onder ons, degenen die speciaal gebed nodig hebben.....enz. Ook de mensen die niet gewend zijn hardop te bidden, zijn van harte welkom, want uw aanwezigheid alleen al is ook belangrijk. Wilt u meer weten of meedoen: neemt u even contact op met Wiebe of Gemma de Groot tel. 414086 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Op de koffie!

Elke eerste maandag van de maand is er van 10-11.30 koffie in het Wijkhuis aan het Triasplein.