STARTZONDAG 2023, Ga je mee?

Hits: 4423

Oog voor jou

De Startzondag Commissie is er wederom in geslaagd een bijzonder aantrekkelijk programma in elkaar te zetten, met als thema “OOG VOOR JOU !“ Zondag 10 september hopen we elkaar te ontmoeten In het Plantagepark. Hier het programma:
09:45 – 10:30 uur: Ontvangst met koffie / thee / fris
10:30 – 11:30 uur: Openlucht kerkdienst mmv Embrace, voorganger Marissa van Meijl-Buitink
12:00 uur Optreden Jeugdharmonie Harderwijk
12:00 – 15:00 uur:
 Ontmoeting op het bijzonder mooi aangeklede Plantagepark (nieuw)
 Diverse (ludieke) spelletjes voor jong en oud (maak een team van 4 personen)
 Springkussens en “Herman de (Rodeo)Stier” is aanwezig
 Maak kennis met het werk van Youth United op hun chill locatie
 Kijk- en Informatie markt omtrent de diversiteit aan activiteiten binnen de kerk
 Doorlopende horecastraat met hapjes en drankjes, waaronder vega.
Dit jaar bewust geen slotact. Het Thema… “Oog voor jou” geeft ruimte voor ontmoeting. Niet alleen voor de mensen die wij al zo goed kennen, maar juist misschien wel diegene die wij al zo lang missen. Marissa zal n.a.v. het thema stil staan bij de woorden die de Heer tegen Samuel zei: (1 Samuel) “Ga niet af op het voorkomen en zijn postuur. Het gaat er niet om wat de mens ziet. De mens kijkt naar het uiterlijk, maar de Heer kijkt naar het hart”. Prachtige woorden van zeer zeker ook herkenning. Er is dit jaar ook geen crèche of kinderoppas. Kom zoveel mogelijk op de fiets. Er zijn stoelen aanwezig, maar niet voor iedereen, dus neem zo mogelijk een eigen stoel mee. We werken weer met consumptiebonnen en u kunt contant of met pin betalen. Daarnaast heeft de organisatie uitvoerig met de gemeente overleg gevoerd over het gebruik van plastic en de afvalstromen. We komen met een
passende oplossing en u krijgt op de 10 de verder tekst en uitleg. Mocht je nog willen en kunnen helpen, graag zelfs. Zie hiervoor www.startzondagharderwijk.nl of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Tot slot… “Oog voor jou”. De medewerkers van de Voedselbank Harderwijk hebben door hun hart gedreven, oog voor die ander. Wij zouden het ontzettend waarderen indien u één of meerdere van onderstaande producten zou kunnen meenemen naar het terrein. Er staan bakken klaar.
Pak houdbare melk / (Suikervrije) limonade siroop 0% suiker / blik groenten / verpakte kaas aan een stuk 300 of 500 gram / verpakte kaas plakken 200-250 gram / pak thee (Engelse-zwarte ontbijtthee, groot of klein) / pak cup a soup (tomaten, kippen, Franse uien of groente) / fles bak en braad / blik fruitcocktail (klein / pak beschuit.

Hartelijk dank en wij zien u graag op 10 september a.s.
De Startzondag Commissie.

Kerkdienst in Plantagepark

Plantagepark 2020

Een mooie plek aan het water waar we mogen genieten van een mooie dienst.

We kunnen elkaar ontmoeten (op afstand), we kunnen elkaar spreken en wat nog mooier is:

We kunnen weer even samen zijn. Samen 1 dienst, Samen luisteren, Samen ervaren.

  

In de Startcommissie zitten zo'n 7 leden uit de verschillende wijken met daaromheen vele vrijwilligers die op het startweekend helpen. 


Vrijwilligers zijn altijd welkom, aanmelden via emailadres gelijk voor algemene vragen enof opmerkingen mailt u naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Lees de plannen en de ideeën voor dit jaar en meld je aan als vrijwilliger! <klik op button> 

STARTZONDAG 2023 10 September