Samen Geroepen is een drie-wekelijks kerkblad van de Protestantse Gemeente Harderwijk. Een abonnement kost (per 2021) € 25,00 per kalenderjaar. (zonder automatische incasso € 30,00) Een digitaal abonnement € 15,00 (automatische incasso) Opgave en opzeggen kan bij het kerkelijk bureau Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

U kunt uw kopij sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Elke zondag verschijnen er zowel in de Plantagekerk als de Regenboog zondagsbrieven. Deze bevatten, naast informatie over de dienst, ook actuele informatie over gemeenteleden. Zo delen we als gemeente ons wel en wee en kunnen we mensen een kaartje sturen of een bezoekje brengen. 

Wilt u deze ook elke week in uw mailbox ontvangen stuur dan een verzoekje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de zondagsbrief van de Plantagekerk of naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de zondagsbrief van de Regenboog.

Eén-na-laatste Samen Geroepen Actuele Zondagsbrief Plantagekerk Actuele Zondagsbrief Regenboog;________________________________________________________________________________________________________________________________________________