Kerkelijk Centrum de Regenboog

Kerkelijk Centrum de Regenboog in Drielanden is het thuis van twee Harderwijkse wijkgemeenten: de Protestantse Gemeente Harderwijk (PGH) en de Hervormde Gemeente Harderwijk (HG). Maar daarnaast is het veel meer dan alleen een kerkgebouw. Zo is het ook op doordeweekse dagen een plaats van ontmoeting en vinden er regelmatig congressen, seminars en andere bijeenkomsten plaats. Door de uitstekende faciliteiten blijkt De Regenboog telkens opnieuw een locatie bij uitstek te zijn.

Het dagelijks beheer, de verhuur en de technische zaken van het gebouw zijn de zorg van de Protestantse Stichting Kerkgebouw Drielanden. Het stichtingsbestuur wordt gevormd door twee gemeenteleden uit Protestantse wijkgemeente Drielanden en twee gemeenteleden uit Hervormde wijkgemeente de Regenboog. De stichting valt onder directe verantwoording van het College van Kerkrentmeesters van beide gemeentes.

Beheerder: Linda Post, beheerder.regenboog@gmail.com; tel. 06 41874550

Zie ook de website www.kerkelijkcentrumderegenboog.nl

Plantagekerk

De Plantagekerk wordt gezamenlijk gebruikt door de wijkgemeente Plantagekerk en het Fonteinwerk. In de naastgelegen voormalige pastorie huist o.a. het kerkelijk bureau.

Koster: Annemarie Stuiver; koster.pk@pgharderwijk.nl; 06 3870 0710

Meer over bouwstijl en geschiedenis op http://reliwiki.nl/index.php/Harderwijk,_Stationslaan_136_-_Plantagekerk.

Parkeren Plantagekerk. <kllk hier> voor informatie.