De kerk wil een open plaats van ontmoeting zijn voor onze geloofsgemeenschap en eenieder die daar een moment van contact en ontmoeting zoekt. Juist óók doordeweeks. Wees welkom, kom koffiedrinken, kom mee-eten, kom! 

De Herberg – diner

Maandelijks zo’n vijftig mensen verheugen zich op een heerlijk avondje uit: ze gaan dineren in de Plantagekerk. Misschien lijkt het niet zo’n inspirerende omgeving voor een pop-up-restaurant, maar het team van De Herberg zorgt er iedere keer weer voor dat de ruimte sfeervol wordt ingericht, terwijl in de keuken hard wordt gewerkt aan een verrassend menu.

De gasten kijken er erg naar uit: sommigen komen al ruim voor zes uur het gezellige restaurant binnen. Met spanning wordt de menukaart gelezen, waarop iedere keer weer andere verrassende culinaire hoogstandjes te vinden zijn. En dat voor slechts € 7,50 per persoon! (met wijn € 8) De gasten komen om uiteenlopende redenen, maar de twee belangrijkste zijn het diner en het ontmoeten van elkaar in een ontspannen sfeer. Wilt u daar ook van genieten: houd Samen Geroepen of de Zondagsbrief in de gaten, daar wordt aangekondigd wanneer De Herberg zijn deuren opent. Aanmelden is noodzakelijk via deherberg@hotmail.com of 0341-421 775, want het aantal plaatsen is beperkt.

Praten met Volle Mond – lunch

Elke eerste donderdag van de maand is er in de Plantagekerk ‘Praten met volle mond’, een gezonde en gezellige lunch met ‘inhoud’: een gespreksthema, aangedragen door een van onze predikanten of een andere inleider. Iedereen is er welkom. Doel is om op gezellige wijze contact te leggen met anderen. De maaltijd is bij uitstek de gelegenheid om samen nog wat door te praten. Of gewoon te genieten van de gezelligheid. Vandaar ‘praten met volle mond’.
De gasten zijn welkom vanaf 11.30 uur. De lunch begint om 12.00 uur en is altijd vóór 13.30 uur afgelopen.
Aanmelden en informatie: Wouter Willemsen, w.r.willemsen@gmail.com, tel. 06 21591651. 

Koffie-inloop Open Regenboog

Elke vrijdagmorgen bent u welkom bij de ‘Open Regenboog’. Een gelegenheid om in de kerk, of bij mooi weer buiten, een kopje koffie/thee te komen drinken. We zijn een gastvrije kerk en dat willen we ook op deze manier aan de buurt laten zien. Daarbij bieden we een luisterend oor aan voor wie dat nodig heeft. Van harte welkom tussen 8.15 en 11.30 uur.

Zelf een keer gastheer of gastvrouw zijn? Ook van harte welkom! Neem dan contact op met Sijmen Reehoorn, sijmenreehoorn@hotmail.com, tel. 06 1181 8775.

Inloop-koffiemorgen Plantagekerk

Elke donderdagmorgen tussen 10 en 12 uur staat in de ontmoetingsruimte van de Plantagekerk de koffie en thee klaar. Loop ook eens binnen en ontmoet aardige andere mensen voor een praatje. Altijd gezellig! Bezoek ook de kunstexpositie in de kerkzaal.
Contact: Astrid Kalkhoven, tom.astrid@solcon.nl, tel. 06-81254415.

Koffie na de zaterdagse markt

Elke derde zaterdagmorgen kunt u – bijvoorbeeld na de weekmarkt – binnenlopen in de Plantagekerk voor een gezellig kopje koffie/thee. Even een rustmomentje. Hartelijk welkom!
Contact: Anke van Luxemburg, ankevanluxemburg@planet.nl, tel 0341 06 20075153.