Koffiedrinken na de dienst
Iedere zondagmorgen staat er een koffieteam klaar om ervoor te zorgen dat we na de dienst samen koffie/thee of limonade kunnen drinken. Zin en tijd om mee te helpen? Neem dan contact op met Flory Eibrink, f.eibrink@gmail.com, 06 173 660 23

Koffieochtenden Triasplein

Iedere eerste maandag, of bij christelijke feestdagen de tweede maandag van de maand, staat vanaf 10.00 uur de koffie voor je klaar in Wijkontmoetingscentrum Drielanden, Triasplein 9. Gastvrouwen van onze kerk heten je daar van harte welkom. Voor meer informatie: Ria Schut. Ria.schut1@gmail.com, 0341 265 738

Weidemaaltijden
In onze gemeente vinden we het belangrijk om elkaar te ontmoeten. Hoe kan dat beter dan tijdens een gezamenlijke maaltijd? Daarom organiseren we iedere derde woensdag van de maand in ons Kerkelijk Centrum De Regenboog de Weidemaaltijd, waarbij het eten verzorgd wordt door gemeenteleden. Iedereen kan deelnemen aan deze maaltijd, kerkelijk betrokken of niet. Vanaf 18.00 uur ben je van harte welkom in De Regenboog. In december is er geen weidemaaltijd. Als je wilt helpen met koken, kun je je melden bij de contactpersonen:
Contactgegevens: Bertha Reijerse, breijerse@tiscali.nl, 0341 417 623 of Sjoukje Luiting, sjoukje.luiting@gmail.com

Seniorenlunch
Een paar keer per jaar organiseren we een seniorenlunch. Bij deze lunches kiezen we een thema waar we over in gesprek gaan en die we als inspiratie voor de lunchgerechten meenemen.
Aanmelden kan bij Saskia de Jonge, sdejonge@live.nl, 06 559 779 83

Bloemengroep
De bloemengroep zorgt elke zondag voor een boeket bloemen of een bloemstuk. Dit gaat als groet of ter bemoediging naar een gemeentelid voor wie we oog willen hebben vanwege vreugde of verdriet.
Coördinator : Beb de Windt, bcdewindt@gmail.com, tel. 06 644 774 47

Liturgische bloemschikkingen
In de Adventstijd en in de Veertigdagentijd gaat een groep gemeenteleden thuis aan de slag met liturgische schikkingen. Zij inspireren elkaar en delen resultaten via de appgroep Bloemenkerk.
Meedoen? Meld je dan aan bij Marleen van den Hoek, marleen.vanden.hoek@gmail.com, 06 479 461 50

Bible Journaling
Bible Journaling is een creatieve manier van Bijbellezen. Je laat je inspireren door de tekst en verbeeldt het Bijbelverhaal door te schrijven, tekenen, schilderen en plakken in jouw Bijbel, in een schrift of op een vel papier.
Voor Bible Journaling heb je in ieder geval nodig: een potlood, gum, fineliner en kleurpotloden of aquarelverf. En natuurlijk een Bijbel, een schrift en/of een vel papier.
Je bent van harte welkom om mee te doen, iedere tweede maandagavond van de maand van 19.30 – 21.30 uur.
Info of aanmelden: Lucy Vinke, lvinke@gmail.com, 06 229 758 82

Exposities in de Regenboog
Regelmatig zijn er exposities in de Regenboog. Houd voor de meest actuele informatie SamenGeroepen, de Zondagsbrief of de website in de gaten. Exposities zijn te bezichtigen op elke vrijdagmorgen van 9.00 – 12.00 uur. Op afspraak is ook mogelijk.
Informatie: bij Wiebe de Groot, wiebedegroot@gmail.com, 0341 414 086

Nieuwjaars Bijbelquiz
Aan het begin van het nieuwe jaar wensen we elkaar het goede voor het nieuwe jaar en testen we onze bijbelkennis in de Nieuwjaars Bijbelquiz.
Kijk voor actuele informatie in SamenGeroepen, op de Zondagsbrief of op de website.