Blijf gemakkelijk op de hoogte met de Scipio app op uw smartphone en tablet. 

Hier leest u o.a. wie er zondag voorgaat en wat u kunt meenemen voor de voedselbank, over Jeugd, Fonteinwerk, Leerhuis. u vindt er nieuwsberichten, contactadressen en een overzichtelijke activiteitenagenda. En bovendien leest u er dus snel en eenvoudig onze eigen PGH-Facebookberichten. Ook als u niet zelf op Facebook zit !

Collectes overmaken:
Heel handig (en voor het kerkelijk bureau werk besparend): geld voor de collectes overmaken via de Scipio-app uw collecte te doen. Via de app stort u voor een bepaald bedrag geld op de app. Via de collectes kunt u deze verspreid uitgeven. Als uw tegoed op is, kunt u weer nieuw tegoed aanschaffen. Het bedrag wordt afgeschreven van uw bankrekening.

Hoe installeert u de nieuwe PGH-app op uw telefoon of tablet:

  • download de Scipio App (van Hagru BV) via Apple Store of Google Play
  • klik op <IK BEN NIEUW HIER> en vul uw e-mailadres in.
  • kies een wachtwoord van ten minste acht cijfers, letters en hoofdletters, en herhaal uw wachtwoord.
  • ga akkoord met de algemene voorwaarden en klik op <VOLGENDE STAP>. Er wordt nu per mail een bevestiging gestuurd. Klik op <CONFIRM ACCOUNT> (bevestigen)
  • Klik dan op < ZOEKEN>. Druk op het vergrootglas (rechts bovenin) en typ Harderwijk. Klik dan de op naam/logo van Prot. Gem. Harderwijk. En u bent voortaan verbonden met app van PGHarderwijk.