PGH app

Hits: 7787

De Protestantse Gemeente Harderwijk heeft een app. Blijf gemakkelijk op de hoogte met deze nieuwe PGH-app op uw smartphone en tablet. 

Via de PGH-app leest u o.a. wie er zondag voorgaat en wat u kunt meenemen voor de voedselbank, over Jeugd, Fonteinwerk, Leerhuis. u vindt er nieuwsberichten, contactadressen en een overzichtelijke activiteitenagenda. En bovendien leest u er dus snel en eenvoudig onze eigen PGH-Facebookberichten. Ook als u niet zelf op Facebook zit !

Hoe installeert u de nieuwe PGH-app op uw telefoon of tablet:

  • download de Scipio App (van Hagru BV) via Apple Store of Google Play
  • klik op <IK BEN NIEUW HIER> en vul uw e-mailadres in.
  • kies een wachtwoord van ten minste acht cijfers, letters en hoofdletters, en herhaal uw wachtwoord.
  • ga akkoord met de algemene voorwaarden en klik op <VOLGENDE STAP>. Er wordt nu per mail een bevestiging gestuurd. Klik op <CONFIRM ACCOUNT> (bevestigen).
  • (Indien u de melding krijgt: geen lidmaatschap gevonden, dan is uw mailadres nog niet bekend bij het kerkelijk bureau*1).
  • Klik dan op < ZOEKEN>. Druk op het vergrootglas (rechts bovenin) en typ Harderwijk. Klik dan de op naam/logo van Prot. Gem. Harderwijk. En u bent verbonden met app van PGHarderwijk.

*1 Geef uw juiste mailadres door aan het kerkelijk bureau via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Via de PGH-app blijf op de hoogte van het laatste nieuws en vanaf 22 maart kun je via de app direct je collecte doen!

*NIEUW*  Vanaf heden is het mogelijk om via de Scipio-app uw collecte te doen. Dit gaat eigenlijk hetzelfde als met munten, maar dan digitaal. Via de app stort u voor een bepaald bedrag geld in de app. Via de collectes kunt u deze verspreid uitgeven. Als uw tegoed op is, kunt u weer nieuw tegoed aanschaffen. Hieronder geven wij de te doorlopen stappen om uw gave te geven via de collecte mogelijkheid. We gaan ervan uit dat u inmiddels bent ingelogd bij de Scipio-app.  Uitleg, instellen collecte app