Nieuwe PGH app

Hits: 1147

De Protestantse Gemeente Harderwijk heeft een nieuwe app. Blijf gemakkelijk op de hoogte met deze nieuwe PGH-app op uw smartphone en tablet. De bestaande app komt te vervallen, omdat deze niet langer door de ontwikkelaar wordt ondersteund.

Via de nieuwe PGH-app leest u o.a. wie er zondag voorgaat en wat u kunt meenemen voor de voedselbank, over Jeugd, Fonteinwerk, Leerhuis. u vindt er nieuwsberichten, contactadressen en een overzichtelijke activiteitenagenda. En bovendien leest u er dus snel en eenvoudig onze eigen PGH-Facebook- en Twitterberichten. Ook als u niet zelf op Twitter of Facebook zit !

Hoe installeert u de nieuwe PGH-app op uw telefoon of tablet:

  • download de Scipio App (van Hagru BV) via Apple Store of Google Play
  • klik op <IK BEN NIEUW HIER> en vul uw e-mailadres in.
  • kies een wachtwoord van ten minste acht cijfers, letters en hoofdletters, en herhaal uw wachtwoord.
  • ga akkoord met de algemene voorwaarden en klik op <VOLGENDE STAP>. Er wordt nu per mail een bevestiging gestuurd. Klik op <CONFIRM ACCOUNT> (bevestigen).
  • (Indien u de melding krijgt: geen lidmaatschap gevonden, dan is uw mailadres nog niet bekend bij het kerkelijk bureau*1).
  • Klik dan op < ZOEKEN>. Druk op het vergrootglas (rechts bovenin) en typ Harderwijk. Klik dan de op naam/logo van Prot. Gem. Harderwijk. En u bent verbonden met app van PGHarderwijk.

*1 Geef uw juiste mailadres door aan het kerkelijk bureau via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Via de PGH-app bent u voortaan als eerste op de hoogte van al het nieuws over onze Protestantse Gemeente.

 

Robert Verbrugh

PGH-werkgroep Communicatie