In de week van 25 december start de Top2000 uitzending op Radio 2. De Regenboog in Harderwijk opent in die week op zaterdag 30 december om 19.00 uur haardeuren voor een Top2000-kerkdienst. Een kerkdienst met alleen maar nummers uit de Top2000. Het belooft een avond vol muzikale beleving en inspiratie te worden. Tijdens de Top2000-kerkdienst, bekend om zijn inspirerende teksten, kan men meezingen met de mooiste nummers. De Regenboog biedt een unieke gelegenheid om in een bomvolle kerk mee te zingen met nummers als To make you feel my love van Adele, Geloven in het leven van 3JS en Multicolor van Son Mieux. De band I4U-music zorgt voor live muziek, terwijl voorganger David Sies een inspirerende boodschap deelt.

De Top2000 is voor velen een mooie afsluiter van het jaar. Met deze kerkdienst kunnen de liefhebbers van deze jaarlijkse muzieklijst ook samen van de mooiste muzieknummers genieten. Dit is ook de insteek van de organisatie. ,,Neem je buren en vrienden mee naar deze bijzondere dienst. We zingen nummers die iedereen kent van de radio, waardoor je, als je later in de auto ook dat nummer hoort je weer even terugdenkt aan deze dienst.’’

GRATIS ENTREE
De deuren van de Regenboog openen om 18.30 uur, met een hartelijk welkom voor eenieder die de kerkdienst wil bijwonen. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor de gemaakte kosten wordt gewaardeerd. Na afloop is er gelegenheid voor een hapje en een drankje.