Pastoraalteam De Regenboog

Hits: 2111

een regenboogje

Bericht van het Pastoraal Team van PGH De Regenboog  Omzien naar elkaar en contact houden is belangrijk in deze tijd waarin we allemaal onder de indruk zijn van wat er gebeurt rond het coronavirus. Er kan zoveel stil vallen, dat de behoefte aan contact zich opdringt. Daarom organiseren we als Pastoraal Team ( = ouderlingen plus predikant) een aantal initiatieven. We nodigen u van harte uit om mee te doen:

Telefooncirkels We houden contact met elkaar via enkele telefooncirkels. Even een teken van leven, even horen hoe het is. Dat werkt als volgt: de eerste persoon op een cirkellijst belt de tweede persoon, de tweede persoon belt de derde op de lijst, en zo verder. De laatste op de lijst belt daarna weer de eerste, zodat we weten dat iedereen gebeld is. 
De telefooncirkels zijn er voor jong en oud. Heeft u/heb jij daarvoor interesse?  Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , of  bel naar Saskia de Jonge (06 55977983) of Lia Zijlstra (06 12627171) of Anne Zijlstra (06 19275777).

Bijbellezen, gebed, of een praatje Als u het fijn vindt dat iemand een stukje uit de Bijbel met u leest, met u bidt of even een praatje met u/jou maakt, dan kan dat tussen 15.30 u en 17.30 u op de volgende dagen: op maandag met Anne Zijlstra (06 19275777) op woensdag en zondag met Saskia de Jonge (06 55977983) op vrijdag met Lia Zijlstra (06 12627171) Ook op dinsdag kunt u terecht, bij Thea Mak (0341 460600) tussen 18.30 u en 20.30 u. 

G1 en G2  G1 is een collage van Gedichten, G2 is een collage van Gebeden en Gebedsintenties. Geloven in een tijd waarin het coronavirus ons leven beheerst, hoe doe je dat? Wat betekent het geloof juist nu voor u/jou?  Gedichten en gebeden zijn vormen waarin je er voor een ander kunt zijn. Schrijf een kort gedicht over adem, dag, zegen, licht of zienDenk aan wind, op adem komen, de dag van morgen, de derde dag, als de avond valt, het licht doorbreekt, de stip aan de horizon.

Schrijf een kort gebed of een gebedsintentie. Stuur het geschrevene naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Beide collages komen in een volgend regenboogje en op de Facebookpagina van onze wijkgemeente.
Zie verder de zondagsbrief  https://www.pgharderwijk.nl/zondagsbrieven-pgh