Podium Plantagekerk

Hits: 4384

Ligging en accommodatie van onze markante Plantagekerk lenen zich uitstekend voor muzikale en andere optredens doordeweeks. De werkgroep PodiumPlantagekerk organiseert sinds april 2017 elke maand op zaterdagmiddag een informeel en gratis toegankelijk concert. U bent hiervoor van harte welkom op elke laatste zaterdagmiddag van de maand van 16.00 tot circa 17.00 uur (niet in juli/aug.). Hiermee laten we zien een open kerk midden in de stad te willen zijn. Het is tevens onze bijdrage aan ‘De Stad als Podium’. Vanaf half vier schenken wij u desgewenst koffie, thee en een wijntje om alvast in de stemming te komen. Kortom een ontspannen begin van het weekeinde.

Het muzikale aanbod is doorgaans licht klassiek van karakter. De musici treden pro deo op. Toegang is gratis, collecte bij de uitgang. Kom ook genieten en zegt het voort! Namens PodiumPlantagekerk, Adriaan Sterken

Vanaf 1 Juli start de de zaterdagmiddagconcertenreeks in het kader van PodiumPlantage. Dit alles onder de geldende coronabeperking(en) van 100 concertbezoekers. Graag vooraf aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   :vol 100= vol.

PodiumPlantagekerk 2020 (aanvang 16.00 uur)

4 juli: Henk Veldman (orgel) en Marjon Strijk (sopraan): Popsongs in een klassiek jasje

25 juli: Gert van Hoef orgel." Het orgel als orkest".

26 Sept. Kleinkoor Caprice

31 Okt. Harderwijks strijkorkest

28 Nov. 25 jaar Cantatediensten Harderwijk
Cantatedienst waarin wordt uitrgevoerd  Bwv 191 "Gloria in excelsis Deo" Aanvang 17.00 uur

26 Dec.(2e Kerstdag) Per la Notte di Natale: Jan Mannee speelt (kerst)muziek van Louis van Dijk