Podium Plantagekerk

Hits: 6518

Ligging en accommodatie van onze markante Plantagekerk lenen zich uitstekend voor muzikale en andere optredens doordeweeks. De werkgroep PodiumPlantagekerk organiseert sinds 2017 elke maand op zaterdagmiddag een informeel en gratis toegankelijk concert. U bent hiervoor van harte welkom op elke laatste zaterdagmiddag van de maand van 16.00 tot circa 17.00 uur (niet in de zomervakantie). Hiermee laten we zien een open kerk midden in de stad te willen zijn. Het is tevens onze culturele bijdrage aan ‘De Stad als Podium’. Vanaf half vier schenken wij u desgewenst koffie of thee om alvast in de stemming te komen.
Kortom een ontspannen begin van het weekeinde.

Het muzikale aanbod is doorgaans licht klassiek van karakter. De toegang is gratis, er is een collecte bij de uitgang. We volgen de corona-richtlijnen van het RIVM, zoalsverplicht vooraf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vol = vol.

 Men hoeft zich niet meer aan te melden. We maken gebruik van de coronatoegangs-app.: kunnen aantonen gevaccineerd te zijn, corona te hebben doorgemaakt. Anderszijds een coronatoegangstestuitslag te kunnen tonen, niet ouder dan 24 uur.

PROGRAMMA 2021 (aanvang 16.00 uur)

30 Okt. St. Joriskamerkoor Amersfoort. Music for the millions: Bekende koormuziek
27 Nov. Praiseconcert Tribute Michael W. Smith Praisband I4Y
18 Dec. Per la Notte di Natale: Jan Mannee speelt (kerst)muziek van Louis van Dijk

PROGRAMMA 2022
29 Jan. Vocaal ensemble Voxtet.
26 Febr. Gert van Hoef orgel: Het orgel als orkest III
26 Maart Evensong