Podium Plantagekerk

Hits: 7705

Ligging en accommodatie van onze markante Plantagekerk lenen zich uitstekend voor muzikale en andere optredens doordeweeks. De werkgroep PodiumPlantagekerk organiseert sinds 2017 elke maand op zaterdagmiddag een informeel en gratis toegankelijk concert. U bent hiervoor van harte welkom op elke laatste zaterdagmiddag van de maand van 16.00 tot circa 17.00 uur (niet in de zomervakantie). Hiermee laten we zien een open kerk midden in de stad te willen zijn. Het is tevens onze culturele bijdrage aan ‘De Stad als Podium’. Vanaf half vier schenken wij u desgewenst koffie of thee om alvast in de stemming te komen.
Kortom een ontspannen begin van het weekeinde.

Het muzikale aanbod is doorgaans licht klassiek van karakter. De toegang is gratis, er is een collecte bij de uitgang. We volgen de corona-richtlijnen van het RIVM, zoalsverplicht vooraf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vol = vol.

PROGRAMMA 2022

9 April PodiumPlantage " extra"  Praiseconcert "Tribute Michael W. Smith"  I4U-Music
23 April Lunette saxofoonkwartet
21 Mei  Zwols Vocaal Ensemble  o.l.v. Martien Hovestad
25 Jun. Pianiste Hanke Scheffer

==

27 Augustus Knoopensemble & choirfriends
10 Sept Evensong st. Joriskamerkoor
24 Sept. Cantatorium "Jona" van Gijs Bikker Koor en orkest Ad Hocus o.l.v. Adriaan Bruinink
29 Okt. Regio Harmonie-orkest de Verbinding (fusie-orkest Stedelijke Harmonie Harderwijk/Harmonie-orkest Cresendo Ermelo)
26 Nov. Nieuw Veluws Vocaal o.l.v. Maria den Hertog
24 Dec. Jan Mannee speelt Louis van Dijk: Per la notte di natale.