Leerhuis

Hits: 32305

Er is een nieuw LEERHUIS programma . Wil je een boekje ontvangen? Vraag het aan per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wil je meer weten of nog iets vragen aan de contactpersoon, kijk dan op onze nieuwe site: www.leerhuisharderwijk.nl

In totaal staan er 16 activiteiten klaar. Voor de laatste twee kunnen wij de datum nog niet vastleggen, maar dat komt nog wel.
 
De Werkgroep Leerhuis Harderwijk
vrijdag 3 maart: WERELDGEBEDSDAG
Wereldgebedsdag in de Catharinakerk: De jaarlijkse viering Wereldgebedsdag is dit jaar voorbereid door vrouwen uit Taiwan. Het thema door hen gekozen is "Ik heb gehoord van jullie geloof". We zijn welkom in de Catharinakerk, van Maerlantlaan 1, Harderwijk. We beginnen om 19.30 uur, aan het eind van de viering is er een collecte voor projecten in Taiwan en na afloop is er koffie/thee, een stand van de Wereldwinkel en gelegenheid tot gezellig napraten. (Comité Wereldgebedsdag Harderwijk)
 
woensdag 15 maart: MEDITATIEF SCHILDEREN
Elke deelnemer kan hier uiteraard een eigen invulling aan geven, maar het verband met de tijd van het jaar ligt voor de hand.
 
woensdag 22 maart: GERAAKT DOOR DE KRUISWEG
Al eeuwen zijn er in katholieke kerken 7 of 14 kunstwerken die betrekking hebben op de laatste dagen van Jezus. Hoe heeft die traditie zich ontwikkeld en vooral: wat zeggen moderne uitvoeringen?
 
woensdag 29 maart: MUZIEK IN DE 40-DAGENTIJD
Iedereen kent het verband tussen deze tijd van het jaar en de passies van Bach. Dit jaar kiezen wij ervoor aandacht de besteden aan de Hohe Messe en dan vooral het Kyrie en het Credo.
Bijzonderheid: deze activiteit wordt zowel 's ochtends om 9.30 als 's avonds om 19.30 gehouden.


 

 

Leerhuis programma