Vieringen in de Regenboog

Hits: 3475

De wijkgemeente De Regenboog komt samen in Kerkelijk Centrum De Regenboog, Biezenplein 1. Dit gebouw gebruiken we samen met de Hervormde Gemeente. Om en om hebben wij een vroege of een latere dienst: 9.00 uur of 10.45 uur. Voor de juiste tijden kijkt u hiernaast.

Tussen de beide vieringen in, van 10.00-10.45 uur, is er koffie en thee.

Tijdens de vieringen is er opvang voor de kleinsten. De kinderen van de basisschool maken een deel van de viering mee en gaan na een moment ‘voor grote en kleine mensen’ naar hun eigen ruimten voor de kinderdienst. Er is kinderdienst in 3 leeftijdsgroepen. We maken voor de kinderdienst gebruik van het materiaal van Kind op Zondag.

Wij lezen uit de Nieuwe Bijbelvertaling en zingen doorgaans, naast het Liedboek, uit een verscheidenheid aan bundels. Regelmatig werken gemeenteleden mee aan de muzikale invulling van de viering. Daarnaast verzorgen gemeenteleden als lector de lezingen.

 

Actueel nieuws PGH

 • ALLE ACTIVITEITEN in het komende jaar

  vlag PKN

  Een heel nieuw kerkelijk seizoen staat voor de deur. Onze Protestantse Gemeente bruist van de activiteiten, op zondag natuurlijk maar zeker ook doordeweeks. Laat uw ogen dwalen over onderstaand overzicht (niet volledig…) en zeg bij uzelf: hier zit ook voor mij dit seizoen echt wel wat bij. Ik doe mee!

  Meer weten? Kijk in ons driewekelijkse kerkblad SamenGeroepen en op onze website http://www.pgharderwijk.nl .

  Lees meer...

.

 • Inzamelactie voedselbank

  Voedselbank nieuwe pand

   

  week 48 van 26 nov t/m 2 dec: bak satésaus (kant en klaar); fles braadboter; fles douchegel

  week 49 van 3 dec t/m 9 dec: fles slagroom (ongekoeld houdbaar); pot chocopasta; wasmiddel vloeibaar (bonte was)

  week 50 van 10 dec t/m 16 dec : pak koffiemelk; zak bonenschotel; pot augurken

  Lees meer...

.